Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-02@03:00:28 GMT

بهبود شرایط اقتصادی در خواست مجلس از دولت است

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۸۱۸۰۱

بهبود شرایط اقتصادی در خواست مجلس از دولت است

مراسم تکریم و معارفه مدیر کل حفاظت محیط زیست استان کرمان با حضور ذوالجودی سرپرست معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان محیط زیست کشور و جمعی از مسئولان استان برگزار شد.

ذوالجودی در این مراسم از زحمات شاکری تشکر کرد و گفت: پذیرش مسئولیت هم در دنیا وآخرت شرایط انسان را سخت‌تر می‌کند ،همکاران خداوند همه کار‌های ما را می‌بیند پس خوب کار کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در این مراسم گفت:  کارخانه‌های بزرگی در استان داریم و باید در بحث محیط زیست بازنگری شود.

او می‌گوید: در بخش صنایع مس در استان کرمان تنزل داریم شرکت گل گهردر مقایسه با شرکت مس با سرمایه کمتری کار خود را شروع کرده است و به استان ۱۵۰ هزار میلیارد تومان برای طرح‌های توسعه‌ای استان کمک کرده است ولی متاسفانه مس این اقدام را نکرده است و از نظر زیست محیط زیستی و آب و هوا ضربه زیادی به منطقه زده است.

پور ابراهیمی گفت: میزان صادرات ما از میزان واردات کمتر شده است و شرکت مس سهم بزرگی در صادرات دارد.

او می گوید: مسیر توسعه را نمی توانیم متوقف کنیم  بیشترین معادن شمال استان در شهرستان راور است این شهر امکان سرمایه گذاری زیادی دارد و محیط زیست باید راهکار بدهد.

به گفته پور ابراهیمی خبر‌های خوبی از تحولات اقتصادی در کشور خواهیم داشت اشتباهی در دولت قبل صورت گرفت که معیشت و توسعه کشور را با برجام گره زد و متاسفانه هیچ گشایشی صورت نگرفت.

به گفته او امروز سیاست جمهوری اسلامی تغییر کرده است و پیگیری موضوعات برجامی با اساس منافع کشور و توانمند سازی کشور از برنامه‌های دولت سیزدهم است.

به گفته پور ابراهیمی  آمریکایی‌های می خواستند سال ۹۷ جشن کریسمس را در ایران بگیرند اما به اهداف خود نرسیدند.

او می گوید: باید شاخص‌های اقتصادی را بالا ببریم و در مورد تغییر افراد و جایگاه ها با رئیس جمهور صحبت می‌کنیم و منابع ملی و بهبود شرایط اقتصادی در خواست مجلس از دولت است.

در این مراسم از زحمات خانم شاکری تشکر شد و  طالب خالویی سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان کرمان شد.

خالویی در این مراسم گفت: مقام معظم رهبری دغدغه محیط زیست را دارند و وظیفه ما است در این زمینه تلاش کنیم و ما بایددر بخش محیط زیست تمدن سازی کنیم.

او گفت: ایران  تنوع زیستی غنی دارد اما سوء مدیریت‌ها در زمان‌های گذشته و تغییر اقلیم ،محیط زیست را به مخاطره انداخته است.

به گفته خالویی استان کرمان بحرانی‌تر است و کشاورزی ما وابسته به آب‌های زیر زمینی است و این امر باعث شد استان ۶۲ درصد کاهش سطح آب زیر زمینی را داشته باشد و متاسفانه استان به مخاطره افتاده است و ما با پدیده ریزگرد‌ها مواجه هستیم.

او گفت: ما با همکاری سایر ارگان‌ها و مردم می‌توانیم مسائل و مشکلات را حل کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست تودیع و معارفه استان کرمان محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۱۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟

به تازگی در مجلس شورای اسلامی، نمایندگان بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ را اصلاح کردند اما این موضوع چه تاثیری بر بورس دارد؟

به گزارش ایسنا، بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ درخصوص دریافت مالیات برای اشخاص حقوقی و حقیقی است که توسط نمایندگان در روزهای اخیر اصلاح شده است، محمدرضا فلفلانی کارشناس بازار سرمایه درخصوص اینکه اصلاح این تبصره چه تاثیری در افزایش جذب سرمایه در بورس و بهبود وضعیت این بازار دارد به ایسنا گفت: همیشه یکی از دغدغه هایی که فعالان اقتصادی در فضای اقتصادی کشور داشتند این بوده که چطور بنگاه های اقتصادی، شرکت های تولیدی و خدماتی را بتوانند به سمت شفافیت در صورت های مالی سوق داده و بتوانند از حرکت شرکت ها به سمت شفافیت حمایت کنند.
وی ادامه داد: برای اینکه این اتفاق بیفتد و مشوقی برای شفافیت داشته باشیم قوانین و مقرراتی از گذشته در این زمینه وجود داشته است.

بازار سرمایه بستر شفافیت است

به گفته این کارشناس، بازار سرمایه کشور می تواند بستر شفافیت باشد و قاعدتا در فضای قانون گذاری و سیاست گذاری کلان کشور یکسری مشوق هایی به شرکت هایی که در بازار سرمایه پذیرش می گیرند ارائه می شود.
فلفلانی افزود: یکی از این مشوق ها قاعدتا یکسری معافیت های مالیاتی است، یکسری امکاناتی برای تامین مالی و ... است و وقتی شرکتی می خواهد وارد اکوسیستم بازار سرمایه شود و پذیرش بگیرد تا سهام آن شرکت به عموم مردم عرضه شود و تبدیل به سهامی عام شود یکسری الزاماتی که سازمان بورس تعیین کرده است را رعایت کند. 
وی یادآور شد: یکی از این الزامات شفافیت در حوزه مالی است و شرکت ها با توجه به زیرساخت هایی که ایجاد می کنند به سمت شفافیت سوق داده می شوند و در قبال آن می توانند از یکسری معافیت ها بهره مند شوند.
این کارشناس بازار سرمایه گفت: موضوعی که اخیرا مطرح شده بود این بود که این معافیت ها حذف یا کمرنگ شوند که در جلسه مجلس برگزار شد و این موضوع مورد بررسی قرار گرفت، قرار بر این شد که آن معافیت ها و مشوق ها همچنان وجود داشته باشد.
وی متذکر شد: با توجه به اینکه شرکت ها می توانند از قبال شفافیتی که ایجاد می کنند هم در تامین مالی شرکت اتفاق های مثبتی رقم می خورد هم می توانند از یکسری معافیت های مالیاتی هم بهره مند شوند. 

وجود معافیت ها عرضه اولیه ها را در بورس بیشتر می‌کند

فلفلانی گفت: پیش بینی می شود وجود این معافیت ها موجی از افزایش تقاضا در خصوص عرضه اولیه رقم بخورد به این معنا که شرکت ها و بنگاه های اقتصادی علاقمند باشند که سهام شان را در بازار سرمایه کشور عرضه کنند و اگر تابلوی معملات هم در کنار این موضوع رونق داشته باشد فضای نسبتا خوبی حاکم خواهد شد.

الزام‌های مالیاتی،‌ شرکت‌ها را به سمت بورس سوق می‌دهد

وی تاکید کرد: اخیرا شاهد سخت‌گیری‌هایی هم در حوزه مالیات و اداره دارایی بودیم، این موضوع می‌تواند شرکت‌ها را به سمت شفافیت سوق دهد، به نظر می‌رسد بنگاه‌های اقتصادی در حال حاضر به خاطر قوانین مالیاتی کشور ملزم به داشتن یکسری شفافیت‌هایی هستند احتمالا با خود فکر می‌کنند که حالا که این شفافیت‌های مالی را دارند از مزایای آن نیز استفاده کنند، مزایا در صورتی به این بنگاه‌ها اعطا می‌شود که در بازار سرمایه کشور بتوانند سهامشان را عرضه کنند بنابراین این موضوع می‌تواند در بلند مدت موجی را ایجاد کند که شرکت‌ها علاقه‌مند به عرضه سهام در بازار بورس باشند و این موضوع فضای مثبتی را در اکوسیستم اقتصادی کشور رقم بزند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • همکاری با آفریقای مرکزی در تمامی زمینه های محیط زیستی
  • همکاری با آفریقای مرکزی در حوزه محیط زیست
  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)
  • درخشش دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان در جشنواره محیط زیست کشور+فیلم
  • لایحه بودجه و برنامه در دستورکار مجلس/اسامی غایبان جلسه
  • خودکشی پزشکان بهانه بیماران! /تیترخوانی به جای نگاه علمی! /نوبت «وعده صادق» اقتصادی
  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»
  • خلیج فارس اصلی‌ترین نماد تمامیت ارضی کشور است