Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@07:00:26 GMT

هجوم ریزگردها به استان کرمان/ شهرستان انار تعطیل شد

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۴۵۴۹۷

هجوم ریزگردها به استان کرمان/ شهرستان انار تعطیل شد

گروه استان‌ها- مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان از ورود ریزگردها به استان خبر داد و گفت: در حال حاضر شهرستان انار تعطیل اعلام شده است. - اخبار استانها -

مرجان شاکری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به آخرین وضعیت بروز ریزگردها در استان کرمان اظهار داشت: در حال حاضر ریزگردها به استان وارد شده و در سه شهرستان انار، بردسیر و رفسنجان میزان ریزگردها از حد مجاز افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تعطیلی شهرستان انار اعلام شده افزود: در شهرستان بردسیر نیز ما کاهش دید افقی را داریم و از آنجا که ما در  این شهرستان ایستگاه سنجش نداشتیم با هماهنگی با هواشناسی به فرماندار این شهرستان اعلام اضطرار شده و تصمیم‌گیری نهایی به عهده فرماندار است.

شناسایی کانون‌های داخلی و خارجی ریزگردها / شورای عالی محیط زیست به‌زودی تشکیل می‌شودمردم کرمان ایستاده در غبارخیزترین استان کشور / کم بارشی پدیده ریزگردها در استان کرمان را تشدید کردگزارش میدانی تسنیم از طرح نهال‌کاری و بیابان‌زدایی در کانون‌های ریزگرد؛ ضرورت قوت گرفتن طرح‌های نهال‌کاری در خوزستان

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان با اشاره به اینکه در مرکز استان هنوز به شرایط خطرناک برای همه گروه‌ها نرسیدیم گفت: با این وجود افزایش آلودگی در شهر کرمان بعید نیست برای اینکه این آلودگی از شمال استان کرمان در حال ورود به استان است.

وی با اشاره به اینکه معمولاً بروز ریزگردها را در این فصل در کرمان داریم افزود: منشأ آلودگی شهرستان انار معمولاً از سمت استان یزد است و قطعا این آلودگی در مرکز استان بیشتر می‌شود.

انتهای پیام/511/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان کرمان استان کرمان شهرستان انار استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۵۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرز تهیه اکبرجوجه با آب نمک به سبک رستورانی

یکی از جذابیت‌های ایران را می‌توان تنوع غذا در شهر‌های آن بدانیم و خود این موضوع می‌تواند به یک جاذبه‌ی گردشگری و نقطه عطفی در فرهنگ ما تبدیل شود. از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب، می‌توانید غذا‌هایی خوشمزه و بسیار متنوع پیدا کنید که بیشتر آن‌ها تمام سلایق و ذائقه‌ها را راضی می‌کنند. یکی از استان‌های ایران که به داشتن غذا‌هایی لذیذ و خوشمزه معروف است، مازندران است. اگر به این شهر سفر کرده باشید و یا اینکه در اطراف خود شخصی مازندرانی را داشته باشید، حتما غذای محلی و خوشمزه مازندرانی‌ها یعنی اکبر جوجه را امتحان کردید.

اکبر جوجه امروزی، ترکیبی از جوجه سرخ شده، چلو و رب انار است که می‌توانید آن را با زیتون، ترشی‌های محلی و با پیاز میل کنید. اما راز خوشمزگی اکبر جوجه اصلی و همچنین نرم شدن گوشت مرغ یا جوجه آن، چیزی است که قرار است ما در این مقاله با شما در میان بگذاریم. در ادامه طرز تهیه اکبر جوجه شمالی به سبک رستورانی در منزل را شرح خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه اکبر جوجه با آب و نمک

ران کامل مرغ: ۲ عدد (می‌توانید از جوجه مرغ یک ماهه یا مرغ کوچک نیز استفاده کنید)

زعفران دم‌کرده: نصف فنجان

آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری

سیر: ۴ حبه

آب پیاز: ۳ قاشق غذاخوری

کره: ۱۰۰ گرم

نمک و فلفل: به میزان لازم

آب جوش: نصف لیوان

آب سرد: ۲ لیوان

روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم  

رب انار: به میزان لازم

طرز تهیه اکبر جوجه خانگی با آب و نمک

زمان آن رسیده که با مواد بالا، این غذای لذیذ شمالی و مازندرانی را آماده کنید. اگر مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید، بدون شک می‌توانید همان اکبر جوجه‌ای را در خانه درست کنید که در رستوران‌ها خوردید.

راز خوشمزگی و همچنین نرم شدن گوشت جوجه این غذا، در همین مرحله اول اتفاق می‌افتد؛ بنابراین یک کاسه متوسط بردارید و در آن دو لیوان آب سرد، دو قاشق غذاخوری نمک و آبلیمو را اضافه کنید. این مواد را ترکیب کنید تا بتوانید میزان شوری این ترکیب را بچشید. توجه داشته باشید که این مایع نباید بیش از حد شور شود.

تکه‌های مرغ و یا جوجه را به‌خوبی بشویید و آن را داخل کاسه آب و نمک قرار دهید. اجازه دهید مرغ‌ها به مدت یک ساعت و نیم درون این مایع بمانند.

پس از گذشت یک ساعت و نیم از قرار دادن مرغ در آب و نمک، آن‌ها را از کاسه خارج کنید و در ظرفی دیگر قرار دهید.

زمان آن رسیده که مرغ‌ها را مزه‌دار کنید. برای این کار کافی است زعفران دم‌کرده، سیر رنده‌شده، فلفل و آب پیاز را روی تکه‌های مرغ بریزید و با دست مواد را ترکیب کنید. پس از مخلوط شدن کل مواد، آن‌ها را برای مدت نیم ساعت کنار بگذارید تا مرغ‌ها مزه بگیرند.

تابه را همراه با روغن روی گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس، مرغ‌ها را درون تابه بگذارید تا سرخ شوند.

در زمان سرخ کردن مرغ‌ها، کره را اضافه کنید تا مزه‌ی کره به خورد مرغ‌ها بروید. سپس، نصف لیوان آب جوش را داخل تابه بریزید و درب آن را بگذارید تا مرغ‌ها کاملا بپزند. مرغ‌ها باید یک ساعت و روی حرارت کم گاز بمانند.

پس از پخته‌شدن مرغ‌ها، اکبر جوجه شما آماده شده و می‌توانید آن را در ظرف بریزید و همراه با رب انار و برنج میل کنید.

اضافه کردن مرغ به آب و نمک بسیار اهمیت دارد و اگر دوست دارید این غذا را به سبک رستوران‌ها آماده کنید، حتما پیشنهاد می‌کنیم که این مرحله را در پخت اکبر جوجه جدی بگیرید. معمولا این غذا را با رب انار سرو می‌کنند، اما می‌توانید با ترکیب کردن رب انار، سیر، گردو چرخ شده، آب‌لیموی تازه و روغن زیتون، یک سس خوشمزه و لذیذ آماده کنید و آن را کنار ظرف غذا قرار دهید.

منبع: برترین‌ها

دیگر خبرها

  • آموزش روز اول، طرز تهیه مرغ خوشمزه با کشمش و زرشک
  • اقدام پالایشگاه گاز هاشمی‌نژاد برای مقابله با ریزگردها
  • طرز تهیه اکبرجوجه با آب نمک به سبک رستورانی
  • نگرانی اهالی گالیکش از آلودگی طبیعت کوه نیلکوه به لطف کارخانه سیمان
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • مدارس چند شهر خوزستان فردا سه‌شنبه تعطیل شد
  • غیر حضوری شدن نوبت صبح مدارس برخی شهر‌های خوزستان
  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • چرا مدارس خوزستان تعطیل شدند ؟
  • بررسی و ساماندهی توسعه شهرک صنعتی شهرستان انار