Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان عمومی و انقلاب کرمان گفت: باید در زمینه جرم انگاری تعرض به محیط زیست و منابع طبیعی بازنگری‌های اساسی انجام شود در همین راستا شعبه ویژه رسیدگی به پرونده‌های حوزه منابع طبیعی و محیط زیست تعیین می‌شود. خبرگزاری میزان - دادخدا سالاری با اشاره به اینکه همه اقداماتی که موجب تعرض به منابع طبیعی و محیط زیست می‌شود باید عنوان مجرمانه داشته باشد، اظهار کرد: کسانی که عامدانه به این حوزه‌ها تعرض می‌کنند مجرم تلقی شده و با آن‌ها برخورد می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی به اختصاص شعبه ویژه رسیدگی کننده به جرایم در حوزه منابع طبیعی و محیط زیست در دادسرای مرکز استان کرمان و اجرای قاطع قوانین در خصوص متعرضین به منابع طبیعی و محیط زیست نیز اشاره کرد و با تاکید بر این مطلب که درخت را باید به عنوان یک عنصر جاندار در نظر گرفت، تصریح کرد: قوانین مربوط به تعرض‌های انجام شده به محیط زیست و منابع طبیعی نیز باید متناسب با آسیب‌های وارده به این حوزه پیش بینی شده و بازدارنده باشد.   دادستان کرمان اظهارکرد: با توجه به قرارگیری بخش عمده‌ای از کشور ما در اقلیم خشک و بیابانی، باید مسئله حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود و همگان به این باور برسند که هر درخت به معنای ریه یک ایرانی است و همانطور که از بین بردن ریه یک انسان مساوی است با مرگ و قتل نفس است، از بین بردن منابع طبیعی نیز به مرور پایان بخش حیات خواهد بود و فرهنگ، قوانین، مقررات و اقدامات پیشگیرانه و بازدارنده نیز باید بر این اساس تنظیم و اجرا شود.   سالاری باتوجه به غیرقابل یا سخت بودن جبران تهاجم به حریم وعرصه‌های منابع طبیعی و محیط زیست و زمان بر بودن جبران این خسارت بر جلوگیری و پیشگیری از تعرض به این حریم حیاتی با اقدامات پیشگیرانه تاکید کرد. بیشتر بخوانید: دادستان شهرستان بردسیر به موضوع نگهداری و واگذاری اراضی دولتی دهستان قلعه عسگر ورود کرد

انتهای پیام/

 

برچسب ها: دادستان کرمان دادخدا سالاری

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادستان کرمان منابع طبیعی و محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۴۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم رحیمی نیا، صبح دوشنبه در اولین جلسه شورای اداری این اداره کل در سال ۱۴۰۳، اظهار داشت: با توجه به اهمیت مشارکت مردم در حفظ و احیای منابع طبیعی، در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری به سال جهش تولید با مشارکت مردم مزین شده، برنامه‌های ویژه‌ای برای مردمی‌سازی فعالیت‌های این حوزه در دستور کار قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه ما معتقدیم با مشارکت فعال مردم، می‌توانیم گام‌های موثرتری در جهت توسعه پایدار و حفظ منابع طبیعی برداریم افزود: منابع طبیعی متعلق به مردم است و در همه فعالیت‌های حوزه منابع طبیعی مردم همراه و همگام هستند.

وی مشارکت در فعالیت‌های آبخیزداری، نهال‌کاری، حفاظت از جنگل‌ها و مراتع، توسعه گیاهان دارویی و همچنین اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در سال گذشته را برخی از اقدامات انجام شده در راستای مردمی‌سازی فعالیت‌های منابع طبیعی و آبخیزداری در جنوب کرمان عنوان کرد.

رحیمی نیا، افزود: در راستای تحقق طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در سال جاری در هر شهرستان یک نهالستان راه اندازی و تولید نهال بر اساس نیاز همان شهرستان صورت گیرد.

وی با تاکید بر اینکه در حوزه آبخیزداری و آبخوان داری ۲۰۵ میلیارد تومان اعتبار جهت تکمیل پروژه‌های نیمه تمام نیاز است، خواستار رایزنی رؤسای ادارات با فرمانداران جهت تأمین اعتبار در این خصوص شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان، بر برگزاری دوره‌های آموزشی در مناطق بحرانی برای مردم و جوامع محلی در زمینه‌های مختلف منابع طبیعی، از جمله آبخیزداری، نهال‌کاری، حفاظت از جنگل‌ها و مراتع و اطفا حریق تاکید و با اشاره به اینکه مردمی‌سازی فعالیت‌های منابع طبیعی و آبخیزداری فواید و اثرات مثبت متعددی دارد خاطرنشان کرد: طرح‌های آبخیزداری بر اساس طرح جامع مدیریت حوضه آبخیز اجرایی و بایستی اولویت با مناطق محروم و روستایی و با مشارکت مردم صورت پذیرد.

اجرای پروژه‌های بیولوژیک در پایین دست پروژه‌های پخش سیلاب، مدیریت چرای غیرمجاز و بی رویه دام، نظارت بر برداشت اصولی از مراتع، نظارت و صدور مجوزات حمل چوب به صورت روزانه، نظارت دقیق بر اجرای طرح‌های مرتعداری، صداقت در کار، تکریم و تسریع در کار ارباب رجوع و صرفه جویی در هزینه‌ها از دیگر موارد مطرح شده و مورد تاکید مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان در این جلسه بود.

گفتنی است در پایان این جلسه حکم ابلاغ حسین مشایخی با حفظ سمت به عنوان دستیار مردمی سازی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان به وی اهدا شد.

کد خبر 6092125

دیگر خبرها

  • شکست مرز‌ها در مناطق چهارگانه محیط‌زیست
  • لزوم توجه جدی دادستان‌ها به عملکرد حوزه‌های تحت امر/ اهمیت رسیدگی سریع توأم با دقت به پرونده‌ها
  • باید از برگزاری تورهایی که مسئولیتی در قبال حفاظت از طبیعت ندارند، جلوگیری شود
  • جریمه ۳۸ میلیارد ریالی قاچاقچی هیزم
  • زنده گیری و رهاسازی سه سر تمساح در جنوب سیستان و بلوچستان
  • محکومیت مبل ساز متقلب در زنجان
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • محکومیت بیش از ۵ میلیارد ریالی متصدی لوازم آرایش بهداشتی در رشت
  • صدور ۹۱۰ رای برای تعیین تکلیف اموال متروکه در گمرکات خوزستان